Radarkabel Raymarine sl 72 pathfinder scherm

Raymarine SL72 Pathfinder radar radarkabel heavy dutyVraag: welke radarkabel heb ik nodig voor mijn Raymarine sl 72 pathfinder scherm aan sluiten op een 4 kw dome van raytheon is dat mogelijk en zo ja kunt u mij dan een kabel leveren.

Antwoord: De radardome (analoog) die hoort bij een Raymarine SL72 hoort niet meer te koop. Misschien kan je nog een 2e hands vinden.

Mocht je een moderne Digitale Dome er op willen zetten zoals die voor een e7 dat kan niet, deze domes maken gebruik van een hela andere techniet en aansluitingen. Raymarine Pathfinder kabelset 15 meter HeavyDuty haaks E55065De radarkabel voor de Raymarine Pahtfinder SL serie met de daarbij horende dome is nog wel te verkrijgen. Aan de 1ne kant zit een draai-connector en de andere kant zitten ook. Waar je wel op moet letten is dat je de juiste kabel kiest. De kabel voor een 4KW dome moet een heavy duty kabel zijn, deze kan meer vermogen transporteren.

Overzicht Rayamarine Pathfinder radarkabels

  • (Pathfinder) antenne kabelset 15 meter HeavyDuty haaks E55065
  • (Pathfinder) antenne kabelset 25 meter HeavyDuty haaks E55066
  • (Pathfinder) antenne kabelset 5 meter haaks Heavy Duty E55074
  • (Pathfinder) antenne verlengkabel 10 meter haaks E55072
  • (Pathfinder) antenne kabelset heavy duty 15 meter rechte plug M92668
  • (Pathfinder) antenne kabelset heavy duty 25 meter, rechte plug M92669

Kijk hier voor de compatibiliteit met de verschillende Raymarine radardomes. Tip. Als je een open array radarantenne hebt (alias ‘Meeuwenmepper’) dan heb je een andere kabel nodig. Deze heeft namelijk een voedingaansluiting extra!

Raymarine Pathfinder antenne kabelset 15 meter HeavyDuty open array

  

Wat is de vervanger van de Raymarine SL72 Radar

De vervanger van de Raymarine SL72 radar zijn de nieuwe a-serie en c-serie en e-serie (g-serie). Maar je kan de bestaande radarantenne niet meer gebruiken. Zorg er voor dat je de set compleet demonteert, je kan hem dan vast voor een goede prijs op marktplaats of eBay kwijt.