Raymarine op Boot Holland 2013 van 8 t/m 13 februari

Boot Holland 2013 in Leeuwarden Raymarine 8-13 februariRaymarine op de 23ste editie van Boot Holland is van 8 t/m 13 februari 2013 in Leeuwarden.

Boot Holland is een Nederlandse beurs voor de aftrap van het begin van het het nieuwe vaarseizoen. Zoals gewoonlijk is Raymarine weer van de partij. Het is de ideale plek om te kijken hoe de nieuwe producten er uit zien. De medewerkers op de stand zijn altijd behulpzaam en kunnen je veel vertellen over de Raymarine instrumenten.

Bootholand februari 2013 Raymarine Leeuwarden stand zijkant Bootholand-februari-2013-Raymarine-Leeuwarden-stand

Raymarine op Bootholland 2013

Raymarine is er voor alle soorten schepen, staal, ruber, polyester en hout. Voor groot tot klein is er een oplossing voor navigatie gebruik. Ben je liefheber van rubberboten, dan ligt er op Boot Holland vast een ‘mannelijke’ versie. Gloednieuwe motorschepen zijn van dichtbij te bekijken. De nieuwe serie instrumenten van Raymarine zijn te zien op de beursdisplays. Zo ook de nieuwe a65 en a67 5,7 inch Multifunctie Displays. Echt de moeite waard om te bekijken, Een kaartplotter met een Navionics kaart, met touch screen en een top prijs.
De a65 is de juiste keuze voor kaartplotter en netwerkmogelijkheden.
De a67 met interne ClearPulse® digitale sonar is voor vissers die een Plotter/GPS/Sonar combinatie zoeken met veel extra mogelijkheden.

Raymarine nieuwe a-serie de a65 en a67

De Raymarine a65 en a67 Multifunction kleuren Display, touch screen met een GPS antenne intern. Dus heel eenvoudig te monteren, gat boren voeding aanleggen en klaar. Voor minder dan 760 Euro is het misschien wel en idee om dit instrument te gebruiken in plaats van meerdere losse instrumenten zoals de Raymarine ST60+ serie als die moet worden vervangen.

Raymarine a65 kaartplotter fishfinder radar

Raymarine a65 kaartplotter zonder interne sonar.
Bestelnummer en prijs: E70076-EU

 

Raymarine a67 kaartplotter fishfinder met sonar intern E70076-EU

Raymarine a67 kaartplotter met interne sonar.
Bestelnummer en prijs: E70077-EU