Raymarine ST60+ Graphic Display eenheid verspringt

Raymarine ST60+ Plus Grafisch instrument E22075-PVraag, op mijn Raymarine ST 60+ Graphic Display verspringt de eenheid van de “distance” vanzelf naar km. Na het aanpassen naar nM blijft het even goed, maar na verloop van tijd reset hij weer terug naar km. Is daar een oplossing voor?

Antwoord, eerlijk gezegd weet ik niet wat dit kan veroorzaken, het is in ieder geval niet de bedoeling dat de instellingen van het Raymarine ST 60+ Graphic Display vanzelf naar een andere waarde gaan. Het lijkt op een defect van het grafishe instrument zelf. Ook al gaat het grafische instrument van de spanning, de instelling moeten in het geheugen blijven.
Voorstel is toch om het instrument te laten controleren bij een Raymarine dealer. Misschien weet iemand hier een antwoord op te geven, ik hoor het graag. Contoler alsnog de aansluitingen op de achterkant van het instrument. Probeer ook eens een voedingsteker van een ander instrument met de Raymarine ST60Plus Grafisch te verwisselen.

Het Raymarine ST60+ Plus Grafisch instrument heeft betselnummer en prijs: E22075-P.

Verlichting op de Raymarine ST60+ graphic display is slecht

Raymarine ST60+ Plus Grafisch instrument E22075-P verschil lichsterkte scherm | ST60+ graphicVraag, de verlichting op de graphic display lijkt veel zwakker dan van de andere ST60+ instrumenten, (ook in de hoogste stand) is dat aan te passen?

Lees hier als de verlichting minder lijkt dan de andere ST60+ instrumenten.