Raymarine ST60+ Plus uitneembare diepte transducer gever E26030

Het voordeel van de Raymarine ST60+ Plus uitneembare diepte transducer gever is dat de gever uit de rompdoorvoer kan worden gehaald zoals de snelheids gever. Dit is ideaal voor inspectie of vervanging van de diepte gever. De Raymarine ST60+ Plus uitneembare diepte transducer gever heeft bestelnummer en prijs: E26030

Raymarine ST60 Plus uitneembare diepte gever transducer met plugIn deze foto is een snelheids transducer te zien, geen diepte transducer. Op deze foto is te zien dat de rompdoorvoer een klep heeft voor de snelheid transducer. Deze klep sluit als de gever er uit getrokken wordt. Echter deze sluit niet waterdicht af waardoor er nog steeds water naar binnen gaat. Let er op dat de huiddoorvoer van de dieptegever geen terugslagklep heeft, de huiddoorvoor van de snelheidsgever wel. Schrik niet bij het uitnemen van de dieptegever, het water dat naar binnen stroomt gaat niet zo snel als je denkt. Om alles waterdicht te krijgen is er een dummiegever of stop geleverd (de linker op de foto). Als die er in geduwd wordt en vast geschroefd dan is alles weer waterdicht. Nu kan je de gever vervangen of inspecteren.

Deze diepte transducer diepte gever is lost te bestellen bij een Raymarine ST60+ Diepte instrument of een Raymarine ST60+ Tridata instrument.

Kijk hier voor een overzicht van diepte transducers ofwel dieptegevers voor de Raymarine ST60 Plus instrumenten.
Raymarine diepte transducer overzicht voor ST60 plus instrumenten

 

 

 

Raymarine ST60 Plus diepte systeem met gever A22010-PDe set Raymarine ST60+ Plus instrument met dieptegever wordt geleverd met een gever die niet uitneembaar is.